07.06.2024
NOC KOSTELŮ

Program Noci kostelů 7. června 2024

Bohemia Voice / multižánrové vokální kvarteto

Multižánrové vokální kvarteto vystoupí s koncertem Uzdravme svět. V něm vzdají hold Planetě Zemi, Lásce mateřské, milostné, připomenou důležitost Víry ve smysluplný život a jiným hodnotám lidského společenství.

Věříme, že důležitým lékem pro uzdravení současné společnosti je návrat k "lidskosti", trvalým hodnotám, tradicím, respektu k přírodě a planetě Zemi.

Koncertem Uzdravme svět bychom chtěli vzdát hold Planetě Zemi, Lásce mateřské, milostné, připomenou důležitost Víry ve smysluplný život a jiným hodnotám lidského společenství.

Láska je tvořivá síla, která spojuje celý svět. Je to motivace lidstva.

Většinu písní z koncertního programu: „Oslava života na planetě Zemi“ zpívají Bohemia Voice v českém jazyce. Písně z originálů přebásnila Šárka Krejčí.

Koncert obsahuje písně původně z repertoáru: M.Jacksona – Heal the World/ Máme lék, A.Bocelliho - Canto della terra/ Píseň o Zemi, E.Morriconeho – Jednoho dne se vrátíš, Nella Fantasia, H.Zimmera- Gladiátor, B.Streisand, M.Kubišové, píseń z muzikálu Princ Egyptský- When you Believe/ Když víru máš, Svět může nádherný být z Ferdy Mravence,

Uslyšíte také jednu z nejzamilovanějších písní současného filmu – píseň Shallow z filmu Zrodila se hvězda, o lásce pojednává také filmová a cappella píseň In the Eyes of Love.

 

....................................................................

Ukázky:

Jednoho dne se vrátíš: https://youtu.be/gxmD53ujc_M?si=FYIaUB15HcznR3Mn

Nelle Tue Mani (z filmu Gladiátor): https://youtu.be/AKt1HRtECmI?si=p4qdaAj17KLqB4-o

Externí WWW odkaz: https://bohemiavoice.com/

Informace o kostele

WWW: http://www.farnostoslavany.cz

GPS: 49°9'19.08"N, 16°20'56.04"E

Kontaktní osoba pro Noc kostelů: Martin Leščinský

Noc kostelů na Facebooku Kanál Noci kostelů na Youtube